Košarica

 

vaša košarica je prazna (0)

0,00 €

 
 

Brezplačno svetovanje

080 80 12

 
 
 

Vse za vaše zdravje!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

Facebook

 
 
 

Pomoč

BREZPLAČNO SVETOVANJE

in pomoč pri nakupu na

080 80 12

info@hisa-zdravja.si

 
 
 

Aktualno

 
 
 
 

Boniteta odličnosti

Boniteta odličnosti
 
 
 

NOW Gr8-Dophilus ima spremenjeno embalažo

NOW Gr8-Dophilus ima spremenjeno embalažo

19.05.2017


Probiotik NOW Gr8-Dophilus ima nov izgled in novo obliko pakiranja v HDPE plastiki (polietilen z visoko gostoto). V podjetju NOW so se za ta korak odločili predvsem zaradi  zagotavljanja najvišje ravni kakovosti in razvoja tehnologije pri vseh izdelkih. Poleg tega pa si želijo ohraniti enotno podobo vse izdelkov NOW.

Odločitev podjetja NOW za spremembo iz steklene embalaže v plastično ima v ozadju obsežne analize stabilnosti izdelka NOW Gr8-Dophilus za zagotovitev najboljše obstojnosti probiotičnih sevov.

Tako zamenjava steklene embalaže s plastično na noben način ne vpliva na kakovost, saj je sestava izdelka ostala nespremenjena. Zagotovljena je enako moč, učinkovitost in svežina probiotikov. 

Prednosti HDPE plastične embalaže:

 • HDPE (polietilen z visoko gostoto) ne vsebuje BPA (bisfenol-A).
 • HDPE zagotavlja veliko močnejšo zaščito pred vlago v primerjavi s steklom. Zaščita pred vlago pa je ena ključnih lastnosti za ohranjanje stabilnosti probiotika.
 • HDPE je odporna proti vlagi, plesnim, gnitju in insektom.
 • HDPE smole odlikuje visoko razmerje med močjo in gostoto, kar jim omogoča veliko višjo stopnjo trdnosti v primerjavi z drugimi vrstami plastike.
 • Med proizvodnjo ali uporabo HDPE ne prihaja do nevarnih emisij. Prav tako HDPE ne pušča toksičnih spojin v vodo ali zemljo.
 • HDPE je neprozorna ter posledično bolj odporna na vročino.
 

Probiotik, ki prepriča

 • Probiotik in prebiotik v enem

  Probiotik in prebiotik v enem

  NOW Gr8-Dophilus je kombinacija 8 vrst probiotičnih bakterij z dodanim prebiotikom FOS in navedenimi sevi. Vsebina je shranjena v enterično obloženi kapsuli, ki je odporna na kisline v želodcu in tako prenese mikrofloro direktno na mesto delovanja - v črevesje.
  Več »
   
 
 
 
 

Proizvajalci

stay up clips  manhattan

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.