Košarica

 

vaša košarica je prazna (0)

0,00 €

 
 

Brezplačno svetovanje

080 80 12

 
 
 

Vse za vaše zdravje!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

Facebook

 
 
 

Pomoč

BREZPLAČNO SVETOVANJE

in pomoč pri nakupu na

080 80 12

info@hisa-zdravja.si

 
 
 

ZA ZDRAVJE

ZA ZDRAVJE

Zdravje je naše največje bogasto. Pregovor drži, toliko bolj ga občutimo, ko izkusimo simptome bolezni in smo omejeni. Zdravje je dolgoročna investicija. Prej ko začnemo vanj vlagati, dlje bomo lahko uživali v polnosti. In ker so današnji časi hitrejši in zahtevnejši, lahko večje napore in izzive premostimo z dopolnili. Pomagajmo telesu, da se regenerira in deluje optimalno tudi ko od sebe pričakujemo več.

Prehranska dopolnila so namenjena izpopolnjevanju običajne prehrane. Dandanes se neredno prehranjujemo, prepogosto s predhodno predelano in osiromašeno hrano, živimo stresno in ravno zato so potrebna prehranska dopolnila. Prehranska dopolnila NOW odlikuje visoka kvaliteta in ustrezne in usklajene priporočene dnevne količine (RDA,PDK). 

 
 • Imunski sistem

  Imunski sistem je nosilec našega zdravja, eden najbolj zapletenih sistemov v našem telesu. Imunski sistem je sestavljen iz več kot 100 milijonov imunskih celic. Njegova zelo pomembna in edina naloga je, da brani telo pred vdorom tujkov (mikrobi, bakterije, virusi, glive, paraziti) ter jih onesposobi.
  Več »
   
   
 • Srce in ožilje

  Bolezni srca in ožilja so še vedno pomemben vzrok obolevnosti in umrljivosti v razvitem svetu in tudi pri nas. Hipertenzija ali visok krvni tlak, za katerim zboli vsak četrti do peti človek, je samo eden od dejavnikov tveganja za nastanek bolezni srca in ožilja. Nepravilno prehranjevanje in nezdrav način življenja pripomoreta k nastanku bolezni srca in ožilja, motenj v presnovi maščob, sladkorni bolezni in zvišanemu krvnemu tlaku.
  Več »
   
   
 • Hujšanje

  Danes je dokazano, da le sprememba prehrambenih navad lahko trajno in pozitivno vpliva na naše telo. Pri izbiri tako hrane kot dodatkov moramo biti previdni in jih premišljeno izbrati. Pri tem si lahko pomagamo tudi s prehranskimi dopolnili, ki pomagajo očistiti telo in uravnavajo prebavo. Hkrati pa se lahko poslužujemo naravnega sladila Stevia in s tem zmanjšamo vnos kalorij.
  Več »
   
   
 • Kosti, sklepi in mišice

  Naše telo sestavlja 206 kosti, nad 300 sklepov in nad 600 mišic. Kosti, sklepi in mišice sestavljajo gibalni sistem. Le –ta je izredno fleksibilen, kar pomeni, da se odziva na naše vedenje.  Z več gibanja se masa kosti in mišic povečuje in obratno. Z zdravim življenjskim slogom, ki vključuje gibanje in prehrano lahko znatno podaljšamo fleksibilnost gibalnega sistema.

  Več »
   
   
 • Prebava

  Naloga prebavnega trakta je, da hrano predela v sestavine, ki se lahko absorbirajo. Prebavljanju hrane so v pomoč tudi encimi, ki razgrajujejo ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe. Motnje nalog želodca ali črevesja, lahko pripelje do različnih obolenj. Lahko se pojavijo težave kot so driska ali zaprtje, slabost, zgaga, tiščanje, občutek polnosti, boleče kolike. 
  Več »
   
   
 • Kandida

  Candida albicans je gliva kvasovka, ki je v manjšem deležu prisotna v telesu. Če se preveč razmnoži, povzroča kandidazo. Kandidi zelo ustreza prekomerno zakisan organizem, kar pomeni, da se zaradi neustrezne prehrane, jemanja zdravil v telesu poruši kislo-bazično ravnovesje. Povečana kislost uniči zaščitno črevesno floro in pretirani razvoj kandide je zagotovljen.
  Več »
   
   
 • Stevia

  Naravno sladilo stevia, ki ne vsebuje ogljikovih hidratov in nima energijske vrednosti ter ima glikemični indeks (GI) nič. Stevia (latinsko Stevia rebaudiana) je rastlina, ki najbolje uspeva v Južni Ameriki. Njene sveže ali posušene liste že stoletja uporabljajo za sladilo. Indijanci Guarani jo imenujejo »kaa-he-e«, kar v njihovem jeziku pomeni sladka zel. Liste pobirajo v začetku cvetenja, ko je najslajša.
  Več »
   
   
 • Živčni sistem

  Živčni sistem je sestavljen iz možganov in hrbtenjače ter je eno veliko prepleteno omrežje, s katerim zaznavamo zunanji svet in uravnavamo notranjega. Pomemben je za sprejemanje informacij, oblikovanje odločitev, prenašanje navodil, reakcije telesa.
  Več »
   
   
 • Energija in utrujenost

  Energija je sila, ki nas poganja. Padci in vzponi energije se nam kažejo že pri dnevnih aktivnostih. Zato svoje baterije napolnimo s počitkom in pri naporih skušamo iz sebe iztisniti več. V kolikor terjamo preveč in smo preobremenjeni, se izčrpamo in nastopi utrujenost. Z ustreznim bioritmom in hranili pa lahko ohranjamo in tudi regeneriramo energijske zaloge.
  Več »
   
   
 • Stres

  V današnjem času je stres naš vsakdanji spremljevalec. Živimo hitro in prav na vseh življenjskih področjih se od nas zahteva maksimum. Kronični stres lahko vodi v nastanek bolezni, kot so depresija, bolezni srca in ožilja, alkoholizem, motnje hranjenja. Negativni stres je eden izmed ključnih dejavnikov za nastanek duševnih bolezni.
  Več »
   
   
 • Zdravje kože

  Človek zadovoljen s samim seboj je tisti človek, ki je zadovoljen tudi z življenjem. Koža odseva duševno razpoloženje bolj kot kateri drugi organ. Tudi hormoni in geni imajo veliko vlogo in seveda življenjski slog - od navad prehrane do spanja in telesne vadbe. Vse, kar dobro dene koži, je dobro tudi za dušo in nasprotno. Vedeti moramo, da je koža organ, ki se na duševno stanje odziva izredno občutljivo.
  Več »
   
   
 • Šport

  Primarna prednost športne aktivnosti je, da celicam priskrbi dodaten kisik, kar dobro dene njihovi presnovi. Intenzivno gibanje namreč pospeši krvni obtok in veča kapaciteto pljuč. Poleg tega se s potenjem izločajo strupi. Po vadbi se počutimo bolj uravnoteženi in polni energije, kar se opazi tudi na naši zunanjosti. Ukvarjanje s športom koristno vpliva tudi na mišični tonus, stabilnost kosti, boljšo prebavo, mirno spanje in okrepljen imunski sistem.
  Več »
   
   
 • Zdravje organov

  Človeško telo je zapleten organizem sestavljen iz množice različnih tkiv in organov, ki opravljajo številne in zelo različne naloge. V tej rubriki predstavljamo prehranska dopolnila za pomoč pri delovanju ščitnice, jeter in sečil.
  Več »
   
   
 • Menopavza

  Menopavza je čas, ko pri ženskah prenehata ciklična dejavnost jajčnikov in menstruacija. Nastopi v starosti okoli 50 let. Pred menopavzo (perimenopavza, klimakterij) nastopijo številni moteči simptomi- vročinski valovi, potenje, utrujenost, razdražljivost, nespečnost, tudi omotica in pospešen srčni utrip. Možne so tudi bolečine v mišicah in sklepih ter osteoporoza. S pomočjo narave lahko simptome ublažimo ter vzpostavimo ravnovesje ter dobro počutje.
  Več »
   
   
 
 

Proizvajalci

stay up clips  manhattan

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.