Košarica

 

vaša košarica je prazna (0)

0,00 €

 
 

Brezplačno svetovanje

080 80 12

 
 
 

Vse za vaše zdravje!

 
 
 

Iskalnik

 
 
 

Facebook

 
 
 

Pomoč

BREZPLAČNO SVETOVANJE

in pomoč pri nakupu na

080 80 12

info@hisa-zdravja.si

 
 
 

Aktualno

 
 
 
 

Boniteta odličnosti

Boniteta odličnosti
 
 
 

Pogoji poslovanja HIŠE ZDRAVJA

Pogoji poslovanja spletne prodaje Hiše zdravja (Bimedia d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstu potrošnikov, priporočili gospodarske zbornice Slovenije in splošnimi kodeksi elektronskega poslovanja.

Spletna prodaja omogoča nakup prehranskih dopolnil, kozmetičnih in drugih izdelkov na daljavo. Uporabnik spletne prodaje je posameznik, ki izpolni registracijski obrazec ter si s tem pridobi geslo za vstop v spletno prodajalno in pravico do nakupa. Kupec je uporabnik, ki preko spletne prodaje Hiše zdravja opravi nakup.

Ponudnik se zavezuje, da bodo kupcu vselej dostopne naslednje informacije:

  • identiteta podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  • kontaktni podatki, ki uporabniku omogočajo komunikacijo s ponudnikom,
  • bistvene značilnosti blaga,
  • pogoji, stroški in možni načini dostave blaga,
  • jasno in nedvoumno določene cene,
  • možni načini plačila,
  • časovna veljavnost ponudbe ter pogoji in roki za odstop od pogodbe,
  • postopek pritožbe.

IDENTITETA PODJETJA

     

Bimedia d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana

Št. vložka v sodnem registru : 1/29896/00

Telefon: 01/244-95-00
Faks: 01/244-95-09

E-pošta: info@hisa-zdravja.si

Spletno mesto: www.hisa-zdravja.si

 

PONUDBA in CENE

Hiša zdravja vam ponuja prehranska dopolnila NOW, medicinski pripomoček POMEOL MEDICAL ACTI BALL, kozmetične izdelke ter sok iz aloe vere FRUIT OF THE EARTH, noni sok Serrania ter naravne deodorante CRYSTAL.

Zaradi narave poslovanja preko spleta se ponudba spreminja ter ažurira hitro in pogosto. Ob spremembi cene izdelkov bodo stranke prej obveščene preko novic na naši spletni strani in preko elektronske pošte (za že obstoječe uporabnike naših storitev).

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku potrditve naročila s strani ponudnika.

Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, razen posebej izpostavljenih in omejenih akcij. Cene veljajo pri plačilu z objavljenimi možnimi oblikami plačila.

Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.

 

DOSTAVA

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Če ponudnik pravočasno in v skladu s pogodbo odpremi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca dostave.

Če je ob prevzemu pošiljke opazno, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. Takšen paket je potrebno osebno dostaviti na najbližjo pošto v enakem stanju kot ob prevzemu, poštni uslužbenec pa bo izpolnil Zapisnik o poškodovani pošiljki. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

 

NAČINI PLAČILA in CENIK DOSTAVE

Plačilo naročenih izdelkov je možno le z gotovino ob prevzemu paketa.

Cena za stroške pošiljanja naročenih izdelkov je 2 € plus DDV.

Ob skupnem in enkratnem naročilu nad 50 € vam stroške pošiljanje ne zaračunamo.

 

VARSTVO POTROŠNIKOV

Hiša zdravja deluje v skladu z veljavno zakonodajo in v vsakem trenutku skrbi za uporabnike in kupce. V morebitnih sporih si po svojih najboljših močeh prizadeva za sporazumno rešitev. Vsako morebitno pritožbo lahko kupec naslovi na objavljene kontakte.

 

REKLAMACIJE IN VRAČILO NAROČENIH IZDELKOV

Če se dostavljeni izdelki razlikujejo od naročenih izdelkov (dostava napačnih izdelkov), kupec ali potrošnik kontaktira ponudnika preko enega od objavljenih kontaktov ter v skladu z dogovorom vrne dostavljene izdelke, katere bo ponudnik brezplačno nadomestil z ustreznimi. Ponudnik krije tudi stroške vračila prvotno dostavljenih izdelkov. Prvotno dostavljeni izdelki se lahko vrnejo samo v neodprte in neuporabljene izdelke.

Če dostavljeni izdelki ne ustrezajo lastnostim oziroma specifikacijam naročenih izdelkov (dostava izdelkov z napako), mora kupec o tem obvestiti Hišo zdravja v osmih dneh od datuma prejema izdelkov.

 

ODGOVORNOST

Hiša zdravja ni odgovorna za posledice uporabe prehranskih dopolnil in ostalih izdelkov, kupljenih preko spletne prodaje, ki nastanejo zaradi uporabe, ki ni v skladu z navodili za uporabo teh izdelkov. Vsi podatki na spletni strani hisa-zdravja.si so uporabni zgolj kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta. Kupec oziroma uporabnik mora pred uporabo prebrati in upoštevati navodila, priložena določenemu izdelku.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.


VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik za nedoločen čas hrani podatke registriranih članov: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s ponudnikom.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.


PRIJAVA NA E-NOVIČKE

Ob naročilu izdelkov na naši spletni strani in ob oddaji povpraševanja so vaši podatki avtomatsko vključeni v seznam za pošiljanje e-novic, ki vam jih pošilja Hiša zdravja. Če novic ne želite prejemati, se lahko odjavite od prejemanja e-novic, ko jih prejmete.

 
 
 

Proizvajalci

stay up clips  manhattan

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.